Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
[rev_slider alias=“home-6″]
a

OCHUTNÁVKY VÍNA

Ano, umíme i obvyklé ochutnávky vína. Můžete si u nás prochutnat kolekci jednoho vinaře nebo zkusit třeba odrůdovou degustaci od vybraných vinařů.

a

VÍNO & GASTRONOMIE

Když se snoubí skvělé víno s vynikající gastronomií přichází zážitek, který nezapomenete.  Proto si troufáme povýšit večeři na zážitkovou degustaci.

a

Destiláty & Delikatesy

Dáš si něco k vínu?… známe to, ale nechceme jen chipsy. Stejně jako vína, pečlivě vybíráme destiláty, delikatesy  i další pochutiny které vám nabídneme

Co od nás můžete čekat?

Naši vinotéku jsme nepojali jako ryzí prodejnu vína, je to pro nás místo, kde si víno můžete opravdu užít. Standardem je, že si vína před nákupem prochutnáte. nemusíte vědět co přesně, jaké víno, od kterého vinaře. Jen nám svěřte svou představu a my se jí pokusíme naplnit. Ochutnávku vám při adekvátním nákupu odečítáme z ceny koupených vín.

Zaměřujeme se na vína a vinaře, kteří používají minimum chemie ve vinici i ve sklepě. představujeme vám vína organická, zbytečných aromatických „příkras“ Kromě ochutnávek Českých a Moravských vín připravujeme i tematicky laděné degustace inspirované sezónou, evropskými i světovými destinacemi. Těšit se tak můžete třeba na ochutnávky Beaujolais, Burgundský, Chilský týden nebo třeba na ochutnávky frizzante.

Vínem ale nekončíme, dělá nám radost, když se s vámi můžeme podělit o skvělé delikatesy prověřených malých výrobců a farmářů. Opět si je můžete u nás ochutnat a když vás zaujmou kopit domů. Najdete u nás skvělé produkty z masa, jako pršut, tyrolský špek, delikátní paštiky a mnoho dalšího. Z mléka jsou to pak hlavně kozí, ovčí sýry i sýry z kravského mléka. Mezi nejvyhlášenější patří vyzrále a plísňové sýry, které se krásně pojí s našimi víny.

Díky spolupráci s restaurací Za Pecí si můžete dopřát k vínu větší občerstvení z těchto vybraných dobrot a samozřejmě i zážitkovou degustaci jak gurmánské večery tak degustační menu. Nebo si jen přijít popovídat  u skleničky dobrého vína. Chtěli bychom, aby jste si  u nás užili víno opravdu naplno! Všechna vína. která u nás ochutnáte si můžete objednat z domova. Spustili jsme e shop s vínem

[rev_slider alias=“home-6-inner“]