Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeLivingZážitková ochutnávka vína Harrachov
zážitková ochutnávka vína vinotéka Harrachov

Zážitková ochutnávka vína Harrachov

Ano, umíme i obvyklé ochutnávky vína. Můžete si u nás prochutnat kolekci jednoho vinaře nebo zkusit třeba odrůdovou degustaci od našich vybraných vinařů. Méně tradiční je třeba ochutnávka vína frizzante. Je na vás, jaké budete mít přání, díky pečlivě vybranému sortimentu se vám je pokusíme splnit.

Příležitostně připravujeme tematické ochutnávky sami a zveme na ně naše hosty. Obvyklé jsou ochutnávky francouzských, italských i španělských vín. Dle sezóny pak můžete ochutnávat martinské víno nebo Beaujolais nuoveau. Samozřejmě na objednávku Vám rádi připravíme ochutnávku na vaše téma, co zkusit netradiční ochutnávku červených vín s čokoládou  .

Samozřejmostí je, že žádná dobrá degustace vína se neobejde bez drobných delikates k zakousnutí. I proto máme ve vinotéce široký sortiment pochoutek z masa, mléka, ale i méně tradiční ze zeleniny ovoce nebo třeba čokolády. V neposlední řadě také vyhlášené pečivo. Vše pochází od malých farmářů a výrobců z regionu. během ochutnávky vína Vám tak vždy nabídneme něco, co Vám přijde k chuti mrkněte na naše delikatesy. Navíc díky spolupráci s restaurací Za Pecí Vám můžeme nabídnout i větší občerstvení ke skleničce vína.

I když to bude znít neuvěřitelně i V Harrachově můžete posedět s přáteli večer ve sklepě a užít si večer plný vína. Rádi Vám připravíme ochutnávku vína pro vás a vaše přátele. Rádi pro Vás i v Krkonoších připravíme ochutnávku vína ve sklepě a si večer si pak užijete užijete „dosyta“ s vybranými víny. Samozřejmostí je možnost objednat si večeři z restaurace Za Pecí   .

Mrkněte taky na naše výlety za vínem, skvělá je ochutnávka vína na lodi při plavbě Porta Bohemicou. Během našich cest nenavštívíme jen vybraná vinařství, ale objevíme také kouzlo a historii Českého středohoří   .